GÖKDİL DEN İNGİLİZCE KUR DEVRİ 2 KUR 500 TL

SATILIK KITAP, KASET, VIDEO KASET, VE CD LERINIZIN ILANLARINI BURAYA YAZABILIRSINIZ. Ticari amacli yazilara izin yok! (silinir).

GÖKDİL DEN İNGİLİZCE KUR DEVRİ 2 KUR 500 TL

Mesajgönderen ESRA KUCUR » Cum May 28, 2010 4:31 pm

1 SENE ÖNCE 4 KUR DEVİR ALMIŞTIM ANCAK SADECE 1 KURU KULLANABİLDİM.İŞ DOLAYISIYLA DEVAM ETMEYE FIRSATIM OLMADI VE KALAN 3 KURU DEVRETMEK İSTİYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR İÇİN İLETİŞİM: 0536 838 41 90
ESRA KUCUR

Re: GÖKDİL DEN İNGİLİZCE KUR DEVRİ 2 KUR 500 TL

Mesajgönderen ESRA KUCUR » Sal Şub 22, 2011 11:06 am

BU ARADA ATLADIĞIM BİYER OLDU. BİR KUR İÇİN DE SINIFA KAYIT OLDUM FAKAT GİDEMEDİM.BUNUN İÇİN TEKRAR HAKKIM VAR.EĞER SINAVA GİRMEDEN DİREKT OLARAK 1.KURDAN BAŞLANIRSA BU KURUDA 125 TL YE VEREBİLİRİM.
ESRA KUCUR

English time'da Kur Devri

Mesajgönderen alper atabay » Cmt Mar 12, 2011 5:02 pm

English time'da Kur Devri
Uygun Fiyata İngilizce Kur Devri
Merhaba Arkadaşlar;

English time'da bulunan 2 kur İngilizce eğitim hakkımı devretmek istiyorum. Askere gittiğimden dolayı bu kur hakkımı hakkımı uygun fiyata devredeceğim. iptal ettirdiğimde %20 sini kesiyorlar bunu da ben istemiyorum İlgilenen arkadaşlar için telefon: 0531 793 04 09
bir kurun fiyatı 700 TL den almıştım
Fiyat konusunda pazarlığa açığım.

600 e bırakıyorum bilginize son tarih 15 mart ilgilenenlere yoksa iptal ettiriyorum
alper atabay

Mesajgönderen Misafir » Cum Ağu 12, 2011 4:12 pm

english time den 3.500tl lik aldigim 4 kurumu iş nedeniyle gidemedigim icin devredecegim 1600 tl ye veriyorum...

İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR ENGLISH TIME ŞUBESİNDE HAFTAİÇİ VEYA HAFTASONU BAŞLAYABİLİRSİNİZ.HAFTAİÇİ GİDERSENİZ 2 AY,HAFTASONU İSE 4 AY SÜRÜYOR.İLGİLENENLERE DUYURULUR

Kurlar bittğinde ara verebilirsiniz.dondurma hakkınız süresizdir.istediğniz kadar dondurma hakkınız mevcuttut.Kursu bitirseniz dahi ömür boyu english time ın etütlerine katılıp pratiğinizi geliştirme hakkınız mevcuttur.
Ben daha hiç bir kitap setimi başvurup almadım.kurları devralan.hepsini yeni kendisi alacaktır.
hocaları ingiliz ve avustralyalı.dersler inglizce ve bu sayede uygulama olanağı çok iyidir.

Devamsızlıktan kalınmadığı müddetçe her kurstan devam hakkı mevcuttur.kurlarınıza istediğiniz english time şubesinden
başlayabilirbilirsiniz.istediğniz şubeye devretme hakkınızda var.
Misafir

Mesajgönderen Misafir » Cum Ağu 12, 2011 4:13 pm

Misafir yazdı:english time den 3.500tl lik aldigim 4 kurumu iş nedeniyle gidemedigim icin devredecegim 1600 tl ye veriyorum...

İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR ENGLISH TIME ŞUBESİNDE HAFTAİÇİ VEYA HAFTASONU BAŞLAYABİLİRSİNİZ.HAFTAİÇİ GİDERSENİZ 2 AY,HAFTASONU İSE 4 AY SÜRÜYOR.İLGİLENENLERE DUYURULUR

Kurlar bittğinde ara verebilirsiniz.dondurma hakkınız süresizdir.istediğniz kadar dondurma hakkınız mevcuttut.Kursu bitirseniz dahi ömür boyu english time ın etütlerine katılıp pratiğinizi geliştirme hakkınız mevcuttur.
Ben daha hiç bir kitap setimi başvurup almadım.kurları devralan.hepsini yeni kendisi alacaktır.
hocaları ingiliz ve avustralyalı.dersler inglizce ve bu sayede uygulama olanağı çok iyidir.

Devamsızlıktan kalınmadığı müddetçe her kurstan devam hakkı mevcuttur.kurlarınıza istediğiniz english time şubesinden
başlayabilirbilirsiniz.istediğniz şubeye devretme hakkınızda var.

İLETİSİM 532 201 44 82
Misafir

Mesajgönderen DERYAYÜCEL » Cum Eki 07, 2011 11:57 pm

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI!

Bu teknikle ingilizce öğrenmek artık problem olmayacak!
İngilizceyi tam manasıyla okuyup,yazıp,konuşacaksınız!
3500 cümlenin her birini çok kısa sürede sözlüksüz ve öğretmensiz anlayacaksınız!Bir çok gelişmiş ülkede uygulanan CTT tekniğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://tinyurl.com/gercek-ingilizce
DERYAYÜCEL

Mesajgönderen ozkan » Pzt Şub 06, 2012 6:21 am

english time den 4. ve 5. kurumu 800 TL' ye devrediyorum

Kurlar bittğinde ara verebilirsiniz.dondurma hakkınız süresizdir.istediğniz kadar dondurma hakkınız mevcuttur.

En son Anonymous tarafından Pzt Şub 06, 2012 6:21 am tarihinde darbelendi.
ozkan

Dön ESKI DERS VE KURS MALLARINIZI SATABiLiRSiNiZ.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir