ENGLISH TIME dan kur devri alabilirim

SATILIK KITAP, KASET, VIDEO KASET, VE CD LERINIZIN ILANLARINI BURAYA YAZABILIRSINIZ. Ticari amacli yazilara izin yok! (silinir).

ENGLISH TIME dan kur devri alabilirim

Mesajgönderen TANRIM » Çrş Oca 27, 2010 12:39 pm

merhabalar, english time dan kur devretmek isteyen varsa şubatın 6 sına kadar haber bekliyorum, görüşelim kur devri almak istiyorum senemoglu_@hotmail.com
TANRIM

Re: ENGLISH TIME dan kur devri alabilirim

Mesajgönderen nostradamusb » Cum Şub 19, 2010 2:05 pm

!!!!!!!ACELE EDİN BU FIRSAT KAÇMAZ!!!!!!! (0506 271 73 74 serdar)
İstanbul dışına taşındığım için ve taşındığım şehirde kursun şubesi olmadığı için English Time,daki 3 kur hakkımı devretmek istiyorum..1 Kur 4 ay sürmektedir.Kur ücreti normalde 1 kur yaklaşık 1300 TL olup 3 kur 3900TL gelmekte neredeyse yarı fiyatına Ben 3 kur u 2000 TL ye devredeceğim. çok uygun olmakta,eğer ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.TAKSİTLİ OLARAKTA ÖDEME İMKANI YARATILIR.Eğer İngilizce kursuna gitmeyi düşünüyorsanız acele edin arayın görüşelim

Kur haklarınızı English Time,ın dilediğiniz şubesinde kullanabilir , istediğiniz kur,dan başlayabilir ve hafta içi hafta sonu tercihi yapabilirsiniz..

( Bakırköy-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Taksim-Şirinevler-Kadıköy--Ankara- İzmit- Las vegas-Toronto-Londra )
nostradamusb

Mesajgönderen ersin_gfb » Pzr Nis 11, 2010 2:24 pm

arkadaşım ben kurumu satmak istiyorum eğer hala kur satın almayı düşünüyorsan benimle iletişime geçebilirsin. ersinacur@hotmail.com
ersin_gfb

Mesajgönderen ersin_gfb » Pzr Nis 11, 2010 2:30 pm

English Time dan kur almak isteyen arkadaşlar acil olarak benle görüşsün uygun fiyata istanbulun istediğiniz mevkisinde haftaiçi yada haftasonu kurunuzu kullanabilirsiniz. İletişim: ersinacur@hotmail.com tel: 05318643899
ersin_gfb

Mesajgönderen Aylin » Çrş Kas 03, 2010 11:22 am

merhaba
english time da 3 kur hakkım var. ben iş yoğunluğu nedeniyle dersleri takip edemiyorum ve devretmeye karar verdim. Eğer ilgilenen olursa bana ulaşabilir. fiyat konusunda anlaşabilirz.
Aylin

Mesajgönderen gokseld » Cmt Kas 13, 2010 9:37 pm

english time da 3 kur hakkım var. şehir dışından kursa katılmak zorunda olduğum için zorlanıyorum. devretmek istiyorum, düşünen arkadaşlar mail gönderebilir.
gokseld

Mesajgönderen gülizar » Sal Ara 14, 2010 8:35 pm

Merhabalar ben kur hakkımı uygun bir fiyatla ihtiyacı olan arkadaşlara dewretmek istiyorum.6 kur aldım fakat işe girmek istediğim şirket 4 kurun kendileri için yeterli olduğunu söyledi.İlgilenenler için mail adresim gulizar_yahsi@hotmail.com
Hiç kuşkunuz olmasın yabancı hocalardan ders almak oldukça keyifli. Onlara birşeyler anlatmak için sürekli çalışmak we tekrar etmek bilgilerinizi kuwwetlendirecektir. Tawsiye ederiimmm, ben çok memnun kaldımmm;)
gülizar

Mesajgönderen arche » Sal Ara 21, 2010 12:23 am

ARKDAŞLAR KUR DEVRİ ALMAK İSTİYORUM İLTİBATA GİRERSENİZZ SEVİNİRİM.
arche

Mesajgönderen maden85 » Pzt Oca 10, 2011 3:16 pm

English Time 3 kur hakkımı devretmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa benle irtibata geçerseniz. hakanmaden85@hotmail.com 05068271988
maden85

Re: ENGLISH TIME dan kur devri yapabilirim

Mesajgönderen Youdum » Cum Şub 18, 2011 5:19 pm

slam arkadaşlar bir kurumu satmak istiyorum 6 şubatta almak isteyen bir arkadaş var normalde kurun fiyatı 1300 ben 1000 e satıyorum haberiniz olsun ankaradayım haberiniz olsun....
Youdum

Sonraki

Dön ESKI DERS VE KURS MALLARINIZI SATABiLiRSiNiZ.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir