CYPRUS

Yavru vatan kibris hakkinda hersey..

Re: CYPRUS

Mesajgönderen naz » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"gercekten boyle mi inaniyorsun biz mi yunan adasini isgal ettik onlar mi turk adasini isgal etti bu konuda seninle ayni fikirde degilim birde sunu sormak istiyorum sen kibrisli turk musun ben herzaman buradayim cevabini bekliyorum,
nazeerah
naz

Mesajgönderen omeroglu » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"Merhabalar.Siz Kibrisin Rumlarin olduguna dair elinizde bir fact varmi?Eger varsa neymish?Onuda soyliyeyim Size Kibris adasi yunanlarin degildir.Bu ada osmanli zamanindan kalmish.O yuzden ben hich Kibrisin EU ye girmesini istemiyorum,chunki KKTC EU-ye girerse KKTC diye bir devler olmuyacak...Ama KKTC-e KKTC-e gibi girerse o zaman chok iyi olacak,chunku KKTC diye bir EU devleti olacak.Ne bileyim her kibrislinin ayri dushuncesi var,ama bu benim dushuncem bilmiyorum ne kadar gerchek...Bye Bye
Enver...
omeroglu

Mesajgönderen satriani » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"bu sorunu cozmek o kadar kolay degil ve kibris'inda kibris olarak AB'ye girmesi zor gibi gozukuyor..cunku rum tarafi dunyaca taninirken kktc taninmiyor..bu da sunu gosteriyor, ya ab'ye gireceksin ya da ezileceksin..basit.."
satriani

Mesajgönderen hasanhcevik » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"bence kýbrýstan hayýr çýkmalý.çünkü delegasyonlar hakkýnda tam bir güvence verilmedi.yadi bu plandaki þartlar ilerde deðiþtirilebilir.þu veya o þekilde.kktc den evet çýkacak gibi görünüyor.
hasanhcevik

Mesajgönderen despa » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"--------------------------------------------------------------------------------
despa

Mesajgönderen darK_sitH » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"Ýki konuya da ilgili cevaplarý yazdým..
KolayGelsin!..
darK_sitH

Mesajgönderen cruelsey » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"First of all,we must think our soldiers in these subjects.
E&E
cruelsey

Mesajgönderen slapper_uk » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"kibris kime ait?
DENIZ
slapper_uk

Mesajgönderen genckaptann » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

slapper sana soruyorum madem rumlarla kýbrýslý turkler barýs ýcýnde yasýyolardý 1974 de o kadr kýbrýslý turku kým katlettý bunun cevabýný ver ýlk once ýkýncýsý madem kýbrýslý turklerde turk neden turkýyeden gelenlere dusman gozuyle bakýyolar býde buna cevap ver buraya bý kýbrýslý geldýgýnde býzým vatandaslarýmýz ne ýkram edecegýný býlemezken býz ordayken býze ne kadar haksýzlýk yapýldýgýnýda bý acýklayýver býr evýn kýrasý býr ogrencýye 350 sterlýne kýralanýyo turkýyede býrý bu kadar para ýsterse hele öðrenciden linç ederler o adamý
genckaptann

Mesajgönderen capo » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

öncelikle genc kaptan slapper a sordugun sorular ýcýn sený desteklýyor ve sonuna kadar katýlýyorum ayrýca sayýn slapper k.k.t.c. hangi ekonomik güce sahipte eu ya girecek kadar kendine güveniyor.önce savaþta rumdan kurtar sonra ekonomik destek ver sonra türkiye elini çeksin kýbrýstan eger bizim ekonomik desteðimiz olmasa sen þimdiki kadar ekonomik yönden rahat vede oldukca üst seviyede bir hayat yasarmýydýn.TÜRKÝYE için kýbrýs arka kapýdýr ve hep öyle kalacaktýr kalmak zorundadýr.Sana son sözüm slapper TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR unutma bunu...
capo

Dön KIBRIS - CYPRUS

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir